Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 18:32

Підтоптані перемогли в конкурсі студентських сімей

Автор: фото: Наталка ВІСИЧ
  Студенти техуніверситету Надія та Олег Хафізови з Полтави показують сценку з радянського мюзиклу ”Весілля в Малинівці”. Яшка-артилерист розказує Комарисі про моду на танці
Студенти техуніверситету Надія та Олег Хафізови з Полтави показують сценку з радянського мюзиклу ”Весілля в Малинівці”. Яшка-артилерист розказує Комарисі про моду на танці

У сім"ї студентів Полтавської аграрної академії Тараса та Ірини Підтоптаних дотримуються двох правил:

— Як чоловік скаже, так по-жінчиному й буде, — сміється Тарас, 23 роки. — Друге: у сім"ї все повинно бути порівну — жінці шубу, чоловікові краватку.

У понеділок вони перемогли в першому міському конкурсі "Краща студентська сім"я", який відбувся в Будинку культури.

Підтоптані порахували, що їхній сімейний стаж — 9 місяців і 23 дні.

— Ми були знайомі два роки, — розповідає Ірина. — А зустрічалися до весілля рік і місяць. Живемо у квартирі, яку подарувала моя мама. Бюджет сім"ї — не більше тисячі гривень на місяць.

— Намагаємося зменшувати витрати, — додає Тарас. — Їмо рис, смажену картоплю, я люблю вареники з сиром. Працював у "Полагросервісі" (мережа продуктових магазинів. — "ГПУ"). Зараз готуюся до випускних іспитів, тому звільнився. Нам батьки допомагають.

Тарас — майбутній менеджер, Ірина — бухгалтер, їй вчитися ще рік. Найближчим часом хочуть знайти роботу та народити трьох дітей.

— Хочемо, щоб були здорові, красиві й на нас схожі, — каже чоловік. — Найбільша мрія — поїхати у навколосвітню подорож.

На конкурсі студентські сім"ї Підтоптані оригінально розповіли про себе, придумали текстову рекламу миючого засобу, показали сценку із сімейного життя.

Олег і Надія Хафізови, студенти техуніверситету, принесли на захід півторарічну доньку Вікторію. Вона сиділа в залі зі знайомими. Коли Надія з"являлася на сцені, дівчинка простягала до неї руки й кликала: "Мама!". Під кінець другого конкурсу розплакалася. Віку понесли до мами за лаштунки.

Завдання конкурсу для татусів чоловікам не пояснили. На сцену вибігли діти з танцювального ансамблю "Латинський квартал" із м"якими іграшками, які після танцю залишилися на підлозі. Конкурсанти мусили знайти й віддати іграшку її власникові.

— До конкурсу ми не бачили ні дітей, ні іграшок. Завдання нам не пояснили, — каже Тарас Підтоптаний.

— Дівчинка, у якої була іграшка, яку Тарас підняв зі сцени, узагалі стояла за кулісами й питала: "А він точно запомнив, що це моя ігрушка?", — додає Ірина. — Конкурс організований гарно, але в ньому не показано сімейні цінності. Дефіле й танці більше підходять до показу талантів, а не сімейного конкурсу.

Підтоптаним подарували телевізор. Переможцями інтернет-голосування на інтернет-сайті "Студентський клуб" стали Андрій та Дар"я Тарасови. Вони одружені 2,5 року, мають тримісячного сина Кирила. Їм подарували пилосос.

Зараз ви читаєте новину «Підтоптані перемогли в конкурсі студентських сімей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути