понеділок, 12 травня 2008 17:52

Під Євро-2012 у Пирятині відремонтують лікарню і морг

За кошти держсубвенції, виділеної на об"єкти Євро-2012, у Пирятині побудують патологоанатомічне відділення. Відремонтують лікувальний корпус та котельню райлікарні.

— Для нашої області Євро-2012 — це дороги, заклади охорони здоров"я і культури, — пояснює перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Іван Близнюк, 50 років. — Названі об"єкти розташовані неподалік траси Київ–Харків. Медичні заклади повинні бути в такому стані, щоб у випадку транспортної пригоди можна було надати допомогу.

У бюджетній комісії були противники ідеї скористатися коштами, виділеними на чемпіонат Європи з футболу.

— Коли бюджетна комісія побувала в Пирятині, то сказала, що ремонтувати треба обов"язково, — каже Близнюк. — Деякі депутати зауважували, що варто робити щось живим, а не морг. Перепрошую за такі слова, але ж у морг заходять живі люди. А там не те що працювати не можна — він скоро завалиться. З іншого боку, ми поступили дипломатично і підприємливо. Треба бути далекими, щоб відмовитися від шансу, який дає Євро-2012. Усе, що розбудуємо, працюватиме на громаду.

Відремонтують також районний центр народної творчості у Великій Багачці.

— Він не включений до об"єктів Євро-2012, але знаходиться біля траси Київ–Харків. Його теж занесли у список. Кожного року робитимемо щось, що пов"язане із трасою.

Зараз ви читаєте новину «Під Євро-2012 у Пирятині відремонтують лікарню і морг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути