вівторок, 22 квітня 2008 17:08

Пенсіонерам загородять дорогу до городів

У Гребінці на вул. Пархоменка місцеві жителі викупили земельні ділянки під будівництво. Забудова перекриє пенсіонерам, які живуть на вулиці, дорогу до городів. Люди ходитимуть до них в обхід за кілометр.

— Городи роками нас годували, — говорить 72-річна Любов Мукогоренко. — Але якщо дороги не буде, добратися до них не зможемо.

1993 року земельні ділянки між гребінчанами розподілила Березівська сільрада, найближча до міста.

У користуванні людей 35 га землі сільради. У Березівській обіцяють наступного року запропонувати городи тим, хто їх втратив. Будуть вони в іншому місці.

— Цього року панікувати не варто, — заспокоює землевпорядник Березівської сільради Олег Черненко, 53 роки. — Лише один забудовник розпочав роботи. Дорога напряму до городів залишиться.

Владі пенсіонери не довіряють. За останні три роки зникли кілька проїздів, які вели до земельних наділів навпростець. Більшість людей встановили металеві ємності біля городів та намагаються навозити води для поливу ділянок на все літо.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерам загородять дорогу до городів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути