четвер, 01 листопада 2007 07:05

Павло Коротенко любив танцювати

— Він був душею компанії на всіх корпоративних вечірках. Танцював вальс, польку, краков"як. Читав вірші Сковороди, Олійника, Єсеніна", — каже про свого покійного колегу Павла Коротенка начальник Диканського управління "Полтавагаз" Олександр Явдощук, 45 років.

Павло Коротенко помер 29 жовтня на 69-му році життя. На його похорон з"їхалися працівники газових господарств із п"яти районів області. Чоловік понад 30 років працював у газовій службі. За рік пройшов шлях від слюсаря до начальника тодішньої газової контори. За 20 років його керівництва газифікували майже всі села Диканського та сусідніх районів.

Обидві доньки покійного й четверо онуків живуть у Сумах. 48-річна Любов працює інженером в бюро технічної інвентаризації, а молодша Лариса, 45 років, — технік зв"язку в "Укртелекомі".

У 61 рік Коротенко через хвороби відмовився від керівництва газовим управлінням. Ще два роки працював інженером із техніки безпеки, а потім пішов на пенсію.

— Майже до останнього їздив на дачу в сусіднє село. Хазяйнував на грядці й у садку, — розказує дружина Тетяна, 70 років. — У травні Паші зробили операцію на кишечнику. Його лікареві асистував наш онук Іван. Він навчається на хірурга в Сумах. Спершу наче покращало. А все ж не врятували.

Зараз ви читаєте новину «Павло Коротенко любив танцювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути