Ексклюзиви
четвер, 05 червня 2008 17:07

Олександр Грабчак заробляє на підсвічниках і солянках

54-річний кременчужанин Олександр Грабчак виготовляє з дерева карнизи, підставки для квітів, полички для телефонів, підсвічники, солянки. Продає їх в місті неподалік Придніпровського базару. Каже, що містове тут не збирають, а на базарі торгувати не можна.

— Попит поганий. Особливо під кінець місяця, коли люди витратили зарплату. Продукти подорожчали, от вони на них і тратяться. Якщо два-три вироби куплять за місяць, і то добре. Та й торгую я не щодня, — розповідає майстер. — Хоча кожен повинен мати в квартирі якусь ізюминку. Це важка ручна робота.

Вироби із твердих порід дерев — ясеня, дуба, бука, горіха — коштують дорожче, а з м"яких — сосни, вільхи — дешевше. Солянки Олександр продає за 12–19 грн, залежно від деревини. Лаковані одинарні полички для квітів — за 75–270, потрійні — за 300–600 грн. Полиці для телефону коштують 80–120 грн. Ціна триметрового карниза 350.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Грабчак заробляє на підсвічниках і солянках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути