вівторок, 25 березня 2008 17:48

Однокласниці зіпсували куртку Руслані Ківшик

— Руслана Ківшик сказала, що Яна Калинська хоче дружити з однокласником Сашком Вовком. Звідси й виник конфлікт. Бо в Яни в Миргороді є хлопець. І їй такої слави не треба. Мабуть, Руслана приревнувала Сашка до Яни, — розповідає про сварку між своїми однокласницями учениця 7 класу школи в Гаркушинцях на Миргородщині Віка Кириченко, 13 років.

— Я їй сказала, що це не правда, — каже Яна. — Руслана ще й мою подругу Таню Іващенко обізвала нецензурними словами. Ми з Танею з курточки Руслани висмикнули трохи пуху.

Наступного дня до школи прийшла мати Руслани 31-річна Ольга Ківшик.

— Ми втрьох на перерві сиділи на підвіконнику. Мама Руслани спочатку взяла Яну за волосся і почала тягати, — згадує 13-річна семикласниця Таня Іващенко. — Сказала, що ми всі її Руслану ненавидимо, обзиваємо. Говорила нецензурні слова. Мене взяла за щоку і почала зі всієї сили тягати в різні сторони, потопталася по ногах. Потім сказала Віці Кириченко, що вона некрасива. Вдарила її долонею по щоці. Мені пригрозила, що по дорозі додому перестріне й ще поговорить. Я подзвонила татові, щоб він зустрів мене.

Мати Тані Іващенко написала заяву до міліції з проханням розібратися та порушити кримінальну справу за фактом побиття.

— Складу злочину в цьому інциденті не вбачається, — пояснює дільничний інспектор, лейтенант міліції Вадим Ярмоленко, 26 років. — Батьки мають право подати в приватному порядку позов у суд.

Ольга Ківшик запевняє, що дітей не била:

— Таню Іващенко я тоді лише взяла за щоку. Ніколи не била дочку Руслану. А тут чужі діти. Для чого це мені треба?

— У перехідному віці між дітьми іноді виникають непорозуміння, — пояснює директор Гаркушинської школи Іван Вітенко, 56 років. — Ми провели педраду, на якій були присутні як діти, учасники конфлікту, так і їхні батьки. Порозумілися між собою. Атмосфера в класі тепер нормальна.

Зараз ви читаєте новину «Однокласниці зіпсували куртку Руслані Ківшик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути