четвер, 29 січня 2009 17:46

Новини коротко

Полтавці отримують повідомлення від імені "Полтавагазу" про проведення ремонтних робіт із проханням заплатити 26,4 грн на вказаний рахунок, щоб уникнути припинення газопостачання. "Полтавагаз" попереджає, що ніяких аварійних робіт не проводить і не вимагає ніякої додаткової оплати.




Ігор Кобець із села Селещина Машівського району цього тижня бачив НЛО. Каже, схоже на повний місяць, тільки з одного боку гострий. Його сусід Олег Колісник сфотографував пляму. Коли пробує збільшити зображення, воно втрачає колір.




У березні Кременчуцький сталеливарний завод скоротить чверть колективу — понад 500 працівників. Це будуть робітники й інженерно-технічний персонал. Пояснюють кризою в металургійній галузі та спадом виробництва.




Двом полтавкам цього тижня на голови впали бурульки. Міськвиконком пообіцяв штрафувати на 51–119 грн тих, хто вчасно не очистить дах. Інспекція по контролю за благоустроєм за тиждень склала 26 протоколів про порушення.




Рибалки села Повстин Пирятинського району помітили, що вода в річці Удай забарвлена в жовтий колір і має неприємний запах. Депутати райради звинувачують Пирятинський сирзавод. Вони вважають, що підприємство скидає стоки в річку без очищення.




На другий обласний конкурс "Пам"ятай свій рід. Дерево роду" родоводи прийматимуть до 5 травня. Генеалогічне дерево має включати не менше п"яти поколінь. Звертатися: Полтава, вул. Жовтнева, 45, кімн. 110, тел. 2 69 40.




У Великій Багачці визначили переможців районного конкурсу "Учитель року". Вони тепер будуть отримувати 30-відсоткову надбавку до окладу.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути