четвер, 17 квітня 2008 19:19

Новини коротко

Чотири торговельні кіоски фірм "Кулінічі", Укрпошта, "Ханума", ПП Бандюкова комунальні служби Полтави знесли біля зупинки Мотель. Споруди  загороджували перехід. Навколо них було багато сміття. Власники можуть забрати ларьки, заплативши за демонтаж та перевезення.



У Кременчуці волонтери збиратимуть кошти на медобладнання для хірургії дитячої лікарні. Акція проходитиме у сквері "Жовтневий" 20 квітня з 11.00 до 15.00. При собі люди матимуть документи та скриньку з логотипами заходу.



25 кленів посадили в парку "Перемога" Гадяча. Їх придбав по 240 грн місцевий природоохоронний фонд. Коріння дерев обробили стимуляторами росту. Поряд планують збудувати водогін для поливу.



За кілька годин по завершенню зовнішнього незалежного тестування 22 квітня в Інтернеті розмістять тестові завдання з української мови та літератури, правильні відповіді на них і посилання на відповідні параграфи в підручниках. Адреса сторінки www.testportal.com.ua



Головна героїня серіалу "Леся+Рома" Ірма Вітовська привезла гуманітарну допомогу від місії "Емануїл" Центру соціальної опіки дитини "Відродження" в Лубнах. Актриса бере участь у проекті "Цільова гуманітарна допомога" для дітей Лубенщини.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути