Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2007 07:04

Ніні Онопко 15 років не дають квартиру

— Я два місяці тому відправила листа до Кабміну з проханням надати мені квартиру. Відповіді й досі немає, — скаржиться продавець із Полтави Ніна Онопко, 45 років. Вона переселенка з чорнобильської зони. — Живем із сином-студентом Юрієм у сімейному гуртожитку, в нього порок серця. Якби була квартира, може б і я особисте життя влаштувала.

До Полтави Ніну Сергіївну переселили 15 років тому з міста Малин на Житомирщині. Відтоді мешкає в 11-метровій кімнаті гуртожитку по вул. Маршала Бірюзова, 36. Стоїть у міськвиконкомі на пільговій черзі переселенців для забезпечення житлом. Має отримати двокімнатну квартиру. У списку вона під N46, усього там 171 сім"я.

— Житло для чорнобильців видається за державні кошти, — розповідає начальник відділу обліку та розподілу житла Полтавської міської ради Інна Маляренко. — Щороку Кабмін приймає постанову про порядок забезпечення житлом цих громадян. Минулого року виділили 336 тисяч гривень. За них придбали дві квартири по вулиці Гожулівській, 28 — для двох сімей, де є діти-інваліди внаслідок Чорнобильської аварії. Цього року не виділяли грошей на будівництво житла чорнобильцям.

Зараз ви читаєте новину «Ніні Онопко 15 років не дають квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути