Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 15:59

Ніна Могильна пробачила чоловікові зраду

2 грудня минуло дев"ять днів після смерті 73-річної Ніни Могильної з села Вільниця Чутівського району. 25 листопада вона померла від раку молочної залози.

— Ми ніколи не сварилися. Ділилися всім, що мали. Ніна завжди була міцною, а з рік тому почала хворіти, — розповідає сусідка Могильної Раїса Журавель, 65 років. — Померла вдома. Доглянути її приїхали дві рідні сестри. Ми з нею на ланці все життя проробили. Вона мала вдома машинку, шила людям одяг. Я теж замовляла спідниці та плаття.

Ніна Могильна народилася й жила у Вільниці.

— Хороша жінка була, весела. У хорі співала, — розповідає секретар сільської ради Діна Андрущенко, 49 років.

Після закінчення школи Ніна Миколаївна працювала ланковою у місцевому колгоспі ім. Калініна. Її чоловік Іван Якович займав там керівні посади. Він помер у лютому цьогоріч.

— Вони дружили з дитинства, потім одружилися. Разом збудували хату. За кілька років він її покинув, бо інша жінка з нашого села народила від нього дитину, — веде далі Андрущенко. — Потім у них ще двоє дітей народилося. Іван Якович виростив їх, поставив на ноги і повернувся до Ніни Миколаївни. Вона весь цей час не була одруженою. 20 років разом прожили.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Могильна пробачила чоловікові зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути