четвер, 22 листопада 2007 19:05

Негода посприяла ремонту котельні

— Подивіться на термометр. Температура сягає позначки 22 градусів при нормі 18. Такого тепла зроду не було, — каже директор школи в селі Суха Маячка Новосанжарського району Олександр Галушко. У його школі три тижні тому запустили нову міні-теплогенераторну котельню.

— Не планували робити ніякий ремонт у котельні, — продовжує Галушко. — Але влітку під час сильного буревію впала витяжна труба. Тож вирішили її поміняти й замінити обладнання.

Після реконструкції на 30 м вкоротили теплотрасу. Встановили економний електронасос, що постачає тепло в систему. Він дозволяє заощаджувати газ. Для роботи нового насосу, на відміну від попереднього, потрібно у 18 разів менше електрики.

Реконструкцію котельні зробили працівники Новосанжарського відділу "Полтавагазу". Два котли купили за 10 тис. грн кожен. Гроші дали Новосанжарська райрада, підприємства "Елеватор" і "Чиста криниця".

У школі навчається 185 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Негода посприяла ремонту котельні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути