четвер, 13 листопада 2008 17:18

Надра Банку — 15 років

Вадим Леонідович Шмигло, директор ТОВ "Інтер-комплект", є VIP-клієнтом Надра Банку і з 2005 року користується комплексом послуг у цій установі. Це і зарплатні проекти, і кредитування, і депозитні вклади.

Вадим Леонідович Шмигло вітає керівництво та весь колектив працівників Надра Банку з його ювілеєм, з 15-річчям із дня створення! ТОВ "Інтер-комплект" експортує зерно в країни Євросоюзу, СНД, Балтії і входить до п"ятірки найбільших зернотрейдерів України. Завдяки тісній співпраці з Надра Банком "Інтер-комплект", що належить до бізнес-групи (спиртова промисловість, будівництво, зберігання та переробка зерна, маслопереробна галузь, транспортні послуги), успішно розвиває свій бізнес, нарощує об"єми виробництва, виходить на нові ринки збуту. Вадим Леонідович дякує Надра Банку за чесність, відвертість і надійні партнерські відносини, що надто важливо в кризове сьогодення! Бажає всім працівникам установи здоров"я, процвітання, професійного зростання! Надра Банку — і надалі дотримуватися своїх принципів і свого бездоганного іміджу!

Зараз ви читаєте новину «Надра Банку — 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути