Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 18:35

На завод заборонили приходити у міні-спідницях

Із 20 серпня на кременчуцькому підприємстві "АвтоКрАЗ" працівникам заборонили приходити на роботу у шортах, майках, топіках, пляжному взутті, одязі з глибоким декольте, міні-спідницях та яскравим макіяжем.

— Прийнята норма спідниць — сім-десять сантиметрів вище коліна. У нас серйозне підприємство, представляє всю Україну. Часто приїздять посли з-за кордону, ведуться партнерські переговори. А коли мимо проходить дівчина в короткій яскравій майці і на підборах-"шпильках", враження про компанію змінюється, — розказує 33-річна Наталія Орел із "АвтоКрАЗу".

На прохідній охоронці слідкують за одягом працівників. Хто одягнений не за правилами, на роботу пропускають, але роблять зауваження.

— Босоніжки на підборах у нас дозволяють. Але кофтинки й жакети, які не прикривають живіт — ні. Не гарно виставляти на показ пірсинг на животі під час важливої зустрічі, — продовжує Орел. — Не бажано користуватися і парфумами з різкими запахами. Є люди, які страждають на алергію.

— Незадовго до дрес-коду в спеку я прийшла на роботу в майці. Плечі були оголені. А до мене приходить багато людей. Добре, що не було начальства, — каже 24-річна працівниця заводу.

Зараз ви читаєте новину «На завод заборонили приходити у міні-спідницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути