Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 18:31

На відкритті клубу салютували

У Красному Кобеляцького району 23 травня відкрили клуб. До цього в селі 10 років не було розважального закладу. Усі заходи та концерти проходили у приміщенні сільради, бригадному клубі, конторі.

— На відкритті була урочиста частина, концерт, дискотека до другої ночі і салют, — розповідає голова Красненської сільради Галина Зайченко, 41 рік. — Клуб — це наш колишній будинок культури. Він не працював, бо був непригодним: протікав дах, обвалювалася штукатурка, він не опалювався.

Торік у липні жителі села подали заявку на фінансування відбудови на конкурс Українського фонду соціальних інвестицій і виграли. Фонд виділив 250 тис. грн на ремонт. Із них за правилами 10% зібрали мешканці. Ще 130 тис. грн із місцевого бюджету виділили на газифікацію. Ремонтні роботи розпочалися в жовтні. Відремонтували дах, сцену, поміняли вікна, двері, стільці, все пофарбували. Нині робітники працюють над газифікацією клубу та будують міні-топку.

— На відкритті всередині ми не могли вмістити всіх бажаючих, хоча зал розрахований на двісті чоловік, — говорить Галина Іванівна. — Наступного дня безкоштовно показували перший пробний фільм "Богдан-Зіновій Хмельницький". Тепер просять показати якусь сучасну комедію. Перегляд коштуватиме 5 гривень.

Зараз ви читаєте новину «На відкритті клубу салютували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути