Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 07:08

На весіллі отруїлися 35 гостей

Увечері 30 квітня до інфекційного відділення Лубенської лікарні привезли з харчовим отруєнням 22 гостей з весілля Наталії Гармаш і Олександра Осаулка в селі Шеки Лубенського району. Нині в лікарні вже 35 осіб, серед яких 13 дітей. Потрапила в лікарню й молода.

— Ми були на цьому весіллі, — розповідає жінка з сільради, яка не побажала назватися. — В одних все нормально, а іншим погано стало. Може, це якась інфекція в селі. Санстанція приїхала, перевіряла. Ми якісь таблетки ковтаємо. Не знаю від чого. Може, й печінку посадим ними.

Весілля справляли в будинку нареченого. За столами сиділо 77 гостей.

— Лубенська санепідемстанція провела дезінфекцію будинку й території навколо нього, — каже головний лікар СЕС Володимир Сазонов.

Інфікованим поставили попередній діагноз гострий ентероколіт — запальне захворювання кишечнику. Остаточний діагноз районна СЕС назве після лабораторних обстежень.

У четвер 3 травня з лікарні виписали 19 хворих. Із ними й наречену.

— Інших весільних гостей будемо виписувати, коли покращиться стан їхнього здоров"я, — запевняє старша медсестра інфекційного відділення Галина Моштіль.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі отруїлися 35 гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути