Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 17:05

На підземний перехід витратять дев'ять мільйонів гривень

У Пирятині біля автовокзалу №1 планують збудувати підземний перехід. Він проляже під трасою Київ–Харків–Довжанський. Його довжина близько 50 м.

— Майже щодня біля Пирятина б'ються машини. Траса чиститься нерегулярно, водії легковажні, тому тут аварія за аварією, — розповідає касир Пирятинського автовокзалу, називатися не хоче. — Через трасу є "зебра". Добре, рух двосторонній — перебіжиш дорогу до половини та стоїш на "острівку", чекаєш, доки проїдуть машини. По-іншому перейти неможливо. Років зо п'ять тому на переході збили жінку.

Будівництво планують розпочати з квітня. Рух транспорту не перекриватимуть.

— Спочатку хотіли побудувати наземний міст. Та ним ніхто не користувався би, багато йдуть на огороди з тачанками і велосипедами, з малими дітьми, — розповідає головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури і житлово-комунального господарства Пирятинської райдержадміністрації Микола Удод, 34 роки. — Перехід освітлюватиметься, буде пандус для інвалідів, по можливості відкриємо торговельні павільйони. На будівництво потрібно 9 мільйонів гривень. Гроші надає держава у рамках підготовки до Євро-2012.

До 2012 року по трасі Київ-Харків біля великих населених пунктів заплановано звести кілька переходів.

Зараз ви читаєте новину «На підземний перехід витратять дев'ять мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути