Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 17:19

На парасолях-"хамелеонах" під дощем з"являється малюнок

Цієї осені парасольки продають на 10–25 грн дорожче, ніж торік. На Центральному ринку в Полтаві користуються попитом вироби московських підприємств. Цього сезону завезли парасольки японської фірми "Три слони". Такі були популярними за радянських часів, продають за 160–180 грн. Товари інших виробників — 30–150 грн.

— Зараз почався сезон дождів, тому не перебирають зонтіками, — розповідає продавець Центрального ринку Анна Балик, 37 років. Жінка із подругою снідає в торговому наметі. У ньому майже 700 парасольок. — Дітям купляють прозорі з вушками.

Неподалік продуктового ринку дівчина продає парасольки з розкладного столика. Накрапає дощ, але продавець не відкриває парасольки.

— Стали модними "хамелеони", — говорить. — Коли намокає зонтик, то з"являються квітки. У нього пластикові спиці. Він не гнеться, коли вітер дує. Стоїть 70 гривень. Он повний автомат — за 90.

Найдешевші парасолі з металевими спицями за 25 грн.

Цієї осені вироби яскравих кольорів.

— В основному жовті, зелені, салатові й особливо фіолетові, — каже продавець Торгового дому на вул. Фрунзе. — Більшість беруть маленькі зонтики. Це щоб у сумку можна було покласти та зручно носити.

Зараз ви читаєте новину «На парасолях-"хамелеонах" під дощем з"являється малюнок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути