Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 20:26

На ловця собак склали протокол про хуліганство

У Пирятині півтора місяця тому директор комунального  підприємства "Каштан" Григорій Сапсай на очах у пирятинців вистрелив у собаку шприцем. Тварина скавучала й билася в конвульсіях біля ніг однієї з жінок та її дитини. На зауваження жінки чоловік її облаяв.

— Сапсая запросили до райвідділу, — розповідає міліціонер Олексій Мулявка. — Він відмовився їхати. Склали протокол про дрібне хуліганство та проявлену непокору правоохоронцю. Порадили знищувати собак, коли на вулицях малолюдно.

Суд Сапсаю адмінстягнення не зарахував. Але після судової тяганини комунальники перестали відстрілювати бродячих псів. Пояснюють: місцева влада не розробила положення про їх знищення.

Цього року 22 пирятинці постраждали від укусів собак, кажуть у санстанції. На усипляння бездомних тварин місто щомісяця перераховує 35 тис. грн. Гицелям купили рушницю-шприцомет та отруту до неї.

Зараз ви читаєте новину «На ловця собак склали протокол про хуліганство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути