пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Молоко приймають по гривні 10 копійок

У нас є велика проблема — низька ціна на молоко. Його в нас приймають по 1,1 грн/літр. Хіба це ціна? Такою вона тримається понад місяць. За цей час молоко в корів зменшилося вдвічі. Кормів іде набагато більше, бо на пасовищі майже не залишилося трави.

Коли я спитала у приймальниці молока, чому ціна стоїть на місці, вона відповіла, що в нас немає конкуренції. А де ж їй взятися, якщо молокозаводи навмисно домовляються про стримання ціни. І люди просто здають корів на м"ясо.

Знаємо точно, що в інших районах молоко дорожче. Наприклад, у Машівському районі його приймають по 1,7 грн/літр. А в нас корови не такі?

Нехай Антимонопольний комітет вплине на молокозаводи. Я особисто не знаю, як можна вижити в таких умовах, коли немає роботи. Так ще й добивають тим, що не дають нормально вести приватне господарство.

У мене двоє малих дітей. Мені треба ставити їх на ноги, а я не знаю, як це можна зробити в таких умовах життя. Хоч бери та лізь у петлю. Тільки діток шкода, бо вони нікому не будуть потрібні.

Авторка листа не вказала своє ім"я. Лише написала, що вона із с. Чапаєвка Козельщинського р-ну

Зараз ви читаєте новину «Молоко приймають по гривні 10 копійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути