Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 16:10

Миколу Лісного забив на роботі бик

19 січня в селі Лесинки Кобеляцького району поховали 56-річного Миколу Лісного. Чоловіка напередодні знайшли мертвим на фермі сільгосппідприємства "Василівське". Останнім часом він працював там сторожем.

— О четвертій ранку біля ферми його побачили доярки. Він був мертвий. Поряд ходив відв"язаний бик, — повідомляє керівник прес-служби територіального управління Держгірпромнагляду Полтавщини Наталія Зінченко.

Встановили, що чоловіка забив оскаженілий бик. Тварину пристрелили.

Микола Лісний народився й жив у селі Лесинки. Після школи пішов працювати на ферму. Спершу був механіком, потім скотарем.

— У Миколи Свиридовича лишилися дружина і двоє дітей, — розповідає секретар Василівської сільради Олександра Гомілко, 37 років. — Кажуть, що це дружина його знайшла мертвим.

55-річна вдова Зінаїда Анатоліївна на фермі працює дояркою. Тепер вона сама виховуватиме 10-річну доньку Юлію. Старший син Сергій — одружений. Він живе окремо від батьків, має сина Віталія.

— Про Миколу поганого не скажеш. Чоловік спокійний, роботящий, хороший батько. Для дружини це втрата, — говорить голова сільради Любов Середа.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Лісного забив на роботі бик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути