Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 18:50

Микола Ковтун любив грати на гармошці

10 лютого в селищі Градизьк Глобинського району від серцевої недостатності помер 73-річний Микола Ковтун.

— Увесь свій трудовий шлях він пропрацював автокранівником. Спочатку в Глобинській пересувній механізованій колоні, а потім — у Градизькій, — розповідає син Леонід Ковтун, 46 років. — Організації займалися будівництвом. Професія потребувала постійної уваги. Та роботу він любив, був надто відповідальним і вимогливим. За це поважали його в колективі. За сумлінну роботу батька нагородили орденом Трудового Червоного прапора і медалями Леніна. Майже щорічно давали іменні годинники.

У Миколи Антоновича двоє дітей та троє онуків — 20-річна Наталія, 18-річний Олександр та 11-річна Аня. Син Леонід — головний інженер приватної агрофірми "Вітчизна " в селі Бабичівка на Глобинщині. Донька Ольга живе в будинку батька. Працює медсестрою у Градизькій лікарні. Дружина Анфіса Михайлівна померла 1995 року. Вона була кухарем у дитсадку. По сусідству мешкає брат Іван. У Світловодську — сестра Марія.

— За вдачею батько — добра та порядна людина. Не обділений почуттям гумору. Був душею компанії. Дуже любив грати на гармошці. Цьому навчився сам у юності, — продовжує Леонід Миколайович. — Справжнім захопленням протягом усього життя для нього була рибалка.

Зараз ви читаєте новину «Микола Ковтун любив грати на гармошці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути