пʼятниця, 04 квітня 2008 18:14

Михайло Цимбалюк відпочиватиме в Карлових Варах

5 квітня начальник обласної міліції 43-річний Михайло Цимбалюк їде у 25-денну відпустку. Напередодні він відзвітував про 100 днів роботи на цій посаді.

— Злочинність зменшується, — хвалиться Цимбалюк. — Хоча ми відзначаємо деякий ріст тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, особливо по сільських районах. Побутова злочинність росте. Недостатньо працюють міліція і місцева влада у плані профілактики злочинів. В області процвітають п"янство і наркоманія.

За три місяці зареєстрували 2586 злочинів, 85% розкрили.

Цимбалюк родом із Івано-Франківщини. Нині мешкає в полтавському готелі при Головному управлінні МВС. Дружина Зоряна, 44 роки, працює вчителькою зарубіжної літератури в селі Смиківці на Тернопільщині. 22-річний син Віталій закінчив із відзнакою Національний університет внутрішніх справ, навчається на п"ятому курсі історичного факультету Тернопільського педуніверситету.

— Бачимося дуже рідко, — каже міліціонер про сім"ю. — Раз вони до мене приїжджали, двічі я у них був. Під осінь планую забрати дружину та сина в Полтаву.

У відпустку Михайло Цимбалюк їде в Карпати. На Великдень буде в Тернополі. Потім 12 днів проведе в санаторії чеського курорту Карлові Вари.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Цимбалюк відпочиватиме в Карлових Варах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути