Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 17:30

Марія Зінчик виховала двох синів-депутатів

— Вона ніколи не падала духом, завжди була весела, жартувала, — пригадує покійну Марію Зінчик із села Лютенька Гадяцького району її кузина Галина Супруненко, 57 років. Жінка померла 22 грудня на 67-му році життя від серцевого нападу в реанімації Гадяцької районної лікарні.

Трудовий шлях Зінчик почала зі свинарки в колгоспі імені Шевченка після закінчення місцевої семирічки. Останні 15 років у тому ж підприємстві доглядала за птицею. Її портрет висів на сільській Дошці пошани.

В жінки залишилося двоє синів. 41-річний Василь — керівник місцевого лісництва, 36-річний Олексій — там же працює трактористом. Обоє — депутати сільської ради. Її 69-річний чоловік Іван до виходу на пенсію теж працював у лісництві різноробом. Мала чотирьох онуків.

— У них дуже дружна сім"я була. Кожен міг позавидувати, — каже Супруненко. — Вона і синів, і невісток обожнювала. І вони в ній душі не чаяли. Було зберемося в поминальний понеділок на "могилки", так вона й починає невісток розхвалювати.

Зараз ви читаєте новину «Марія Зінчик виховала двох синів-депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути