Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 16:19

Лубни виділили на стипендії 20 тисяч гривень

У Лубнах оголосили щорічний конкурс на здобуття разової стипендії міського голови за 2007–2008 рік. У ньому можуть взяти участь випускники шкіл та студенти вищих навчальних закладів, які добре навчаються, мають досягнення у спорті, музиці, займаються громадською роботою.

— Були випадки, що за допомогою конкурсу відкривали справжні таланти, — каже мер Лубен Василь Коряк. — Якщо, наприклад, син директора і син робітниці навчаються добре, то одноразову стипендію отримає син робітниці.

На стипендії місто виділило 20 тис. грн.

— Комісія вирішить, скільком учням і по скільки давати, — пояснює 45-річна Наталія Уварова з міськвиконкому. — Як заявок буде 10, то поділимо між десятьма. Торік в основному давали по 60–70 гривень кожному. Із цієї суми також виділимо на заохочення переможців олімпіад.

Документи приймають до 9 травня за адресою: м. Лубни, вул. Леніна, 33, каб. 307 щовівторка і щоп"ятниці з 14.00 до 16.00. Потрібно принести заяву чи клопотання від навчального закладу, автобіографію, довідки про матеріальний стан сім"ї та досягнення — грамоти, дипломи, медалі.

Стипендії вручатимуть 23 травня.

Зараз ви читаєте новину «Лубни виділили на стипендії 20 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути