четвер, 03 липня 2008 18:25

Лауреатам премії Макаренка дадуть по тисячі гривень

24 червня комісія Полтавської обласної ради на чолі з депутатом Іваном Гальченком таємним голосуванням обрала п"ятьох переможців першої обласної премії імені педагога Антона Макаренка.

— У першу неділю жовтня, у День працівників освіти, лауреати отримають грошові премії у розмірі тисячу гривень, — розповідає директор Кременчуцького педучилища ім. А. Макаренка Іван Гальченко, 60 років. — Премія — це стимул до роботи, своєрідне моральне заохочення. Викладачам ніякої надбавки до зарплати вона не дає. Згодом внесемо певні зміни в положення. Кількість працівників шкільних і позашкільних закладів освіти різна, тому і число премій та їх розмір має бути теж різними.

У номінації "Загальноосвітні заклади" перемогла вчителька математики Полтавської гімназії N17 Тетяна Шиманська. У категорії "Професійно-технічні заклади" — Тетяна Бондаренко, викладач Гадяцького професійного аграрного ліцею. Вихователь дошкільного навчального закладу N78 Кременчука Ірина Липова отримала перемогу в номінації "Дошкільні заклади". У категорії "Позашкільні установи" переміг директор Лазірківського Будинку дитячої та юнацької творчості Оржицького району Василь Ільченко. Кращою в номінації "Вищі навчальні заклади" визнали завідуючу кафедрою інформаційних систем і технологій Полтавської державної аграрної академії Антоніну Калініченко.

Зараз ви читаєте новину «Лауреатам премії Макаренка дадуть по тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути