четвер, 10 липня 2008 18:09

Лариса Погорєлова відмовилася від акторської кар"єри

Автор: фото з архіву Лариси Погорєлової
  Лариса Погорєлова пробується на фільм ”Дикий Захід”. Її не обрали на роль. Замість акторства жінка все життя проводила хімічну обробку плівки в Ленінградському інституті кінематографії
Лариса Погорєлова пробується на фільм ”Дикий Захід”. Її не обрали на роль. Замість акторства жінка все життя проводила хімічну обробку плівки в Ленінградському інституті кінематографії

Це фото 1974 року. На ньому колишня полтавка Лариса Погорєлова в 26-річному віці під час проб на одну з головних ролей кінофільму "Дикий Захід". До зйомок її так і не затвердили. Пізніше жінка знялася в масовці у "Дворянському гнізді".

Лариса народилася в Казахстані. Потім із сім"єю переїхала до Полтави, де прожила 5 років.

До 1974 року вона закінчила виробничо-технічний факультет Ленінградського інституту кінематографії. У вузі й залишилася працювати. Багато режисерів радили жінці спробувати себе акторкою.

Під час навчання в інституті Лариса відвідувала музеї, театри, виставки. Тоді нею захопився Герман Волков, провідний артист балету театру ім. Кірова (нині Маріїнський театр). Шукаючи прихильності, дарував Ларисі букети квітів просто зі сцени. А поет Яків Словен присвячував їй вірші та цілі збірки. Пізніше вони одружилися. Ларисі тоді було 45 років. Це був її перший шлюб. Яків від попереднього шлюбу мав двоє дітей. Спільних у них не було. Чоловік за кілька років помер від серцевого нападу.

Нині Погорєловій 61 рік, живе в трикімнатній квартирі в Санкт-Петербурзі, піклується про матір Анну Павлівну. У квартирі жінка тримає майже 20 котів і собаку Боба. Щодня ходить вулицями й годує тварин і птахів. Її дід Павло у 82 роки одружився вдруге з 23-річною жінкою. Прожили кілька років, доки чоловік не помер.

— Я знайшла своє щастя не в близькості до мистецтва та його талантів, а в допомозі тим, хто її потребує, — каже Лариса Погорєлова. — Це й сусідки по комуналці — самотні бабусі, за якими я в молодості наглядала, і безпритульні тварини. Я ні про що не шкодую.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Погорєлова відмовилася від акторської кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути