понеділок, 17 грудня 2007 18:36

Крюківський міст відкриють 25 грудня

— Роботи на Крюківському мосту через річку Дніпро у Кременчуці нині на завершальному етапі, — розповідає Олена Терещенко із прес-служби міськвиконкому. — Проїжджа частина відремонтована на 90 відсотків. Нині докладають другий шар асфальту. 25 грудня через нього пустять транспорт.

У Кременчуці єдиний міст через Дніпро закрили на капремонт 22 вересня цьогоріч. Роботи на пішохідних тротуарах тривають. До 25 грудня їх можуть не закінчити. Та наступного року обіцяють зробити це якнайшвидше.

Міст з"єднує дві частини міста. Його збудували 58 років тому й відтоді не ремонтували. У частині Крюківського району, яку "відрізали" від центру, проживає 30 тис. осіб. У навколишніх селах — сім. Вони перетинають річку електричкою, що курсує нижнім ярусом цього ж мосту. Протилежної сторони можна дістатися й автомобілем. Треба їхати в об"їзд за 20 км через дамбу в селищі Власівка Світловодського району.

— Міст ремонтували 80 робітників, — каже директор підприємства-підрядника "Талекріс" Юрій М"ягкогоуть.

Зараз ви читаєте новину «Крюківський міст відкриють 25 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути