Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 15:47

Кременчужанина вкусила мавпа

16 грудня мавпа пересувного Запорізького зоопарку вкусила за палець лівої руки кременчужанина Дениса Лікенсана, 12 років. Це сталося, коли хлопчик намагався сфотографувати тварину мобільним телефоном.

— Схопилася зубами за палець і прокусила його до сухожилля, — розповідає ортопед-травматолог дитячого травмпункту Кременчука Ігор Боровик. — Ми зашили рану і прищепили хлопчика від сказу. Тварину обстежують лікарі.

У грудні 26 кременчужан покусали собаки, десятьох — кішки. У січні цього року від тварин постраждали 13 осіб. Чотирьох із них покусали бродячі тварини.

Безпритульних собак і кішок комунальники щодня відловлюють на пустирях, у занедбаних будинках, неподалік звалищ і звозять до приймальника

— Ми їх уколом усипляємо на півтори-дві години. Прокидаються вони вже у вольєрах, — розповідає начальник міського комунального підприємства "Спецсервіс-Кременчук" Олександр Прядко, 57 років. — Їх обстежують ветеринари. Хворих умертвляють і відвозять на скотомогильник, а здорових віддають людям. У грудні ми спорожнили 15 вольєрів із псами. Серед них іноді трапляються вівчарки та ротвейлери.

Зараз ви читаєте новину «Кременчужанина вкусила мавпа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути