Ексклюзиви
середа, 23 липня 2008 18:31

Костянтин Похвалений помер за три дні до 64-річчя

12 липня в Куйбишевому на Шишаччині помер Костянтин Похвалений. За три дні йому мало виповнитися 64 роки.

— Півроку тому він заслаб. Потім зліг. За ним доглядала дружина Олександра Василівна та син Віктор зі своєю родиною, — розповідає голова Куйбишевської сільради Олена Кудряшова. — За характером він був стриманий, спокійний, але любив пожартувати.

Костянтин Похвалений народився в Барановицькому районі Брестської області Білорусії. У 1960-х переїхав із дружиною в Україну.

— Дружина місцева. У молодості працювала на цілині, звідти повернулася вагітною, — розповідає Кудряшова. — Сина назвала Олексієм. Потім ще раз їздила на заробітки і привезла із собою чоловіка Костянтина.

У подружжя народилося двоє синів. Є четверо онуків, правнук. Похвалений працював у колгоспі механізатором, потім тваринником. Дружина до пенсії була різноробочою.

— Костянтин на пенсію пішов трішки раніше за інвалідністю. Мав проблеми з ногою, шкутильгав, — каже Кудряшова. — Дружина кілька років тому впала та зламала таз. Перенесла операцію. Зараз ходить із паличкою чи на костилях.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Похвалений помер за три дні до 64-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути