Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2007 07:00

Комсомольську не дали грошей на побиті градом шибки

Після буревію в Комсомольську вставляють вікна у квартирах і бюджетних установах. Із резервного фонду на це виділили 50 тис. грн. Буревій завдав збитків на 345,5 тис. грн.

За самостійне встановлення вікон люди отримуватимуть спеціальні довідки про витрати, щоб повернути гроші. Даватимуть їх малозабезпеченим сім"ям та інвалідам. Інших категорій не передбачено.

25 липня о 16.30 буревій із вітром і градом пройшов містом смугою близько 300 м. Деякі градини розміром сягали з гусяче яйце і важили понад 100 г. За 15 хв. у Комсомольську вивернуло з корінням 17 дерев завтовшки 20–30 см, розбило 45 ліхтарів на стовпах, потовкло дахи й вікна. Найбільшої шкоди зазнали будівлі на території ЖЕПу N1.

— Я живу на вулиці Космонавтів, — розповідає його директор Олександр Стецунов. — У нас розбите вікно спальні. Поставив його за 40 гривень. Люди самі все ремонтують. На вікна в під"їздах грошей не обіцяли.

— Усього розбито 3 тисячі квадратних метрів вікон, — каже головний спеціаліст управління комунального господарства міста Владислав Кушков. — Ми звернулися з листом до обласної комісії з надзвичайних ситуацій, щоб отримати 300 тисяч гривень. За місяць проблему повинні повністю вирішити.

Зараз ви читаєте новину «Комсомольську не дали грошей на побиті градом шибки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути