Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 14:09

Катерина Іщенко з новорічного ранку повернулася із синцем

Катерина Іщенко з новорічного ранку повернулася із синцем

"Я розказала свій віршик про Сніжинку, а Дід Мороз вислухав і нічого не дав, — згадує 23-річна Катерина Іщенко з Полтави. Показує знімок. На ньому 4-річна дівчинка в костюмі Сніжинки на новорічному ранку в дитячому садку "Мішутка" в Полтаві. — Починаю схлипувати, вмощуюся сідати й попадаю між двома дерев"яними стільцями. Виходить, і без подарунка, ще й травму отримала. І давай ридати на весь зал".

Усі збіглися заспокоювати дівчинку. На святі були її мама та бабуся.

— Видно, у Діда Мороза в торбі саме подарунки скінчилися, то він і замешкався трішки. Тоді з усіх боків мені почали подарунки зносити. Дід Мороз вручив пакунок із цукерками, а вихователі дали матрьошку та іграшкову балалайку із трьома струнами. А мама соплі витирала.

Катерина перестала плакати. Під сідницями на лівій нозі в неї утворився синець.

— Боліти він перестав на другий день. Та не сходив 15 років і був схожим на велику родимку. Дехто мамі казав, щоб зводила мене в лікарню. Та вирішили, що зникне сам, — розповідає Катерина. — Я довго не могла носити коротку спідницю. Усе в довгому ходила. Потім та пляма потроху посвітліла, а недавно щезла.

Костюми на новорічні свята Катерині шила мати. Вона за фахом швачка.

— Щороку мама вдягала мене в нові прикольні костюми. Була Лисичкою, Хлопушкою, Снігуркою, — веде далі Іщенко. — Помню, на тому ранку всі дівчата були в білих платтях, а мене мама вирядила в голубе. Тому почувалася ніяково, бо думала, що найгірша з усіх.

Після школи дівчина закінчила Полтавський комерційний технікум, отримала спеціальність інженера-технолога підприємств харчової промисловості. Нині такий же фах здобуває в Полтавському університеті споживчої кооперації України. Навчається заочно на останньому курсі. Має власний бізнес. Незаміжня.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Іщенко з новорічного ранку повернулася із синцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути