вівторок, 16 вересня 2008 19:51

Каплицю встановили на місці аварій

На відрізку траси через село Млини Лохвиччини щороку стається дві-три аварії, внаслідок яких гинуть люди. Селяни кажуть, для насипу під дорогу брали землю, де колись стояла Михайлівська церква. Під храмом були мощі святих. За часів Хрущова будівлю зруйнували.

— Біля мосту через Сулу, де зараз стоїть дерев"яний хрест і капличка, була Михайлівська церква, — розповідає жителька села Віра Семьонова, 57 років. — Вирішили відродити святе місце, пройдемо там хресним ходом.

2004-го на роздоріжжі в центрі Млинів розбився й згорів автомобіль. У ньому їхав син Віри Семьонової Віктор та двоє хлопців. Авто врізалося в автобус, що стояв на узбіччі. Автобус згорів, пасажири не постраждали. Автозаправку у Млинах і відрізок траси, де загинуло найбільше людей, освятили.

Будівництво каплиці обійшлося у 18 тис. грн. Гроші зібрали жителі Млинів. Планують ще вставити вікна і двері та повісити ікони. Вони уже куплені.

Зараз ви читаєте новину «Каплицю встановили на місці аварій ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути