Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 16:36

Іван Волошин помер від інсульту

17 червня в селі Вереміївка Семенівського району вдома від інсульту помер Іван Волошин, 71 рік. До цього майже два тижні чоловік перебував у Семенівській центральній райлікарні.

— Хороший був чоловік, мав тонке почуття гумору, багато працював, читав, — розповідає секретар Вереміївської сільради Тамара Стовба. — Якось один письменник із Біляків Семенівського району подарував нам книгу своїх спогадів про село. То Іван Іларіонович приходив аж у сільську раду її почитати.

Іван Волошин народився 11 листопада 1936 року. У сусідньому Кременчуці в професійно-технічному училищі навчався на тракториста. За професією в рідному селі трудився понад 15 років. Згодом працював оператором по відгодівлі свиней у господарстві Веселоподільської дослідно-селекційної станції.

— З дружиною Варварою Афанасіївною вони однолітки. Разом працювали на господарстві, вона була то різноробочою, то задіяна в огородній бригаді,  разом і на пенсію пішли, — продовжує Стовба. — Жили добре, не сварилися. Дивилися за господарством. Під час хвороби дружина доглядала за чоловіком.

У подружжя є двоє синів — Володимир та Сергій, чотири онуки, правнук.

Зараз ви читаєте новину «Іван Волошин помер від інсульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути