пʼятниця, 02 листопада 2007 07:12

Хлопці голяка ходять на зарядку

— Треба бути дурнуватим, щоб робити те, що ми робимо. Але нам це подобається, — розповідає 18-річний полтавець Антон Черток. Він — учасник екстремальної команди "Крітікал Ґайз" (з англ. "критичні хлопці". — "ГПУ"). Мочки його вух розтягнуті великими сережками-кільцями, на сосках і в пупку — пірсинг.

Три роки тому сім хлопців із мікрорайону Половки в Полтаві об"єдналися в команду, щоб привселюдно витворяти дурниці. Восени підпалили одяг і в ньому стрибнули з мосту в річку Ворскла, голяком вийшли на зарядку на майданчик біля житлових будинків. Бігали з підпаленими шапками в центральному переході, нюхали мелений червоний перець, спускалися у ванній зі снігової гірки. Усе це знімали на камеру, придбану на спільні гроші. Відео виставили в міській локальній мережі "Поіск".

Хлопці стверджують: жодного разу під час трюків ніхто не постраждав і не мав справ із міліцією.

— Перехожі на нас реагують по-різному: хтось услід кричить, що ми хворі й позоримо Полтаву, — говорить першокурсник Полтавського техуніверситету Дмитро Тесленко, 17 років. — Інші кажуть, що хоч у когось залишилося почуття гумору.

Нині хлопці знімають про себе  другий фільм, який запустять в Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Хлопці голяка ходять на зарядку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути