Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 17:35

Галина Огир позбавилася від болю в кишечнику

Автор: фото: Валентина ІЩЕНКО
  Галина Огир із міста Миргород проціджує напій із морського індійського рису через марлю. Його жінка п’є щодня. Так вилікувалася від болю в кишечнику
Галина Огир із міста Миргород проціджує напій із морського індійського рису через марлю. Його жінка п’є щодня. Так вилікувалася від болю в кишечнику

Домогосподарка 44-річна Галина Огир із міста Миргород вісім років страждала від болю в кишечнику та закрепів. Такі ускладнення жінка отримала після трьох операцій.

— Мені вирізали гнійний апендицит, а пізніше народжувала двох діток через кесарів розтин, — розповідає жінка. — Після того утворилася спайка кишок. Я не могла нічого їсти — ні смаженого, ні гострого, ні мучного. У місцевому санаторії мені робили промивання кишечнику, так не витримала — пішла кровотеча.

Два роки тому в кафе санаторію "Миргород" Огир познайомилася з відпочиваючою з Ленінграда. Вона розповіла про лікувальні властивості індійського рису.

— Розговорилися з нею про болячки. А вона й каже: "А ви індійський рис не пили? Ну то я вам надішлю", — розповідає Галина.

За кілька місяців жінка іншими відпочиваючими передала Огирам у банці дві ложки рису. А знайомі з Києва дали рекомендації, як його готувати й приймати.

Галина Огир у трилітрову банку набирає сирої води. Туди вкидає 6 столових ложок рису та 6 — цукру. Цукор окремо розчиняє в невеликій кількості води кімнатної температури. Не можна, щоб часточки цукру потрапляли на рис, бо він пропаде. До напою жінка додає 45 родзинок. На літр треба 15 штук. Банку накриває марлею та ставить у тепле місце так, щоб на нього не потрапляли сонячні промені. Через два дні напій готовий. Проціджує його, родзинки викидає, а рис промиває через марлю або друшляк і знову заправляє.

П"є Галина настій за 10–20 хв. до їжі.

— Я його місяць пропила й ті болі в кишечнику де й ділися. Наче заново на світ народилася, — усміхається. — Спершу навіть не повірила, хоча ні харчування, ні спосіб життя не змінювала. Вирішила поекспериментувати. Цілий тиждень не вживала напою й знову почалися болі. Відтоді щодня п"ю той квасець у необмеженій кількості, як воду.

Індійський морський рис — жива біологічна культура, що виліковує до 100 захворювань. Його лікувальні властивості були відомі ще в стародавніх Індії та Китаї. До складу рису входять кілька видів дріжджеподібних грибків і мікроорганізмів, вітаміни С і Д, спирт, глюкозиди, фолієва кислота та інші речовини. Він знімає втому, омолоджує клітини організму, гальмує розвиток ракових клітин, розчиняє та виводить камені з нирок та жовчного міхура.

Рис можна зберігати не більше 5 діб.

— Я два роки тому проходив медогляд у лікарні. Аналізи показали підвищений рівень цукру в крові, — приєднується до розмови чоловік Станіслав Огир, 44 роки. — Через півроку все нормалізувалося. Крім того, схуд кілограмів на 15, їсти менше хочеться та й сплю тепер нормально.

— Мала наша його як квас п"є. Магазинних напоїв із барвниками не просить, — додає Галина. — Раніше гумки без упину жувала, їла різні желейні цукерки, чіпси. А у вересні минулого року були на фестивалі "Осіннє рандеву" в Будинку культури на курорті, а вона як заходилася рвати. Там повен зал людей, а їй погано. Вмотала її в чоловікову куртку й вибігла із залу. З неї стільки виходило, що аж страшно, де в ній усе те вміщалося.

Лікарі виявили в сечі дівчинки ацетон. Після того батьки почали її поїти напоєм із рису. Більше подібних приступів не було.

— А в моєї мами тиск нормалізувався. Раніше їй просто розривало голову. Тиск піднімався до 220 на 160. Часто лежала в лікарні, — каже Станіслав Огир. — Тепер здорова, жвава жінка.

Зараз ви читаєте новину «Галина Огир позбавилася від болю в кишечнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути