Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 19:53

Гадячани міняються одягом

Жителі райцентру Гадяч зносять одяг, яким не користуються, до місцевої школи N2. Збір речей організовує громадська організація "Жіноча рада", яка працює при Гадяцькій міськраді. Потім одяг безкоштовно роздають малозабезпеченим, віддають у дитбудинок.

Днями до райцентру переслав партію одягу народний депутат України Володимир Левцун. Із цих речей міська рада виділила 15 костюмів для дитячого ансамблю скрипалів музичної школи "Чарівний смичок" та 15 костюмів для танцювального ансамблю Будинку школярів.

Одяг у Гадячі збирають третій рік. За цей час до фонду півтисячі жителів міста принесли свої речі. Майже стільки ж гадячан одягнули з цих речей. 750 кг одягу віддали до дитбудинку. До школи може звернутися кожен охочий. Йому підберуть потрібні речі.

Членами фонду "Жіноча рада" є мер Гадяча Тетяна Савченко, секретар міськради Ольга Безух. Вони також періодично діляться своїми речами. Допомагає місцева християнська місія "Сіон". У гадяцьких газетах постійно публікують оголошення, щоб люди приносили до школи одяг.

На пункті обміну постійно працює на громадських засадах 70-річна Катерина Касьяненко. Вона 50 років була в місцевій комунальній службі. Вийшла на пенсію на посаді начальника. Касьяненко присуджено звання Почесної громадянки Гадяча.

Зараз ви читаєте новину «Гадячани міняються одягом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути