пʼятниця, 17 серпня 2007 07:14

Дворічний Марко цілу ніч бродив із собаками

— Батьки 2-річного Марка Рудого живуть і працюють у Києві. У травні хлопчика привезли до бабусі в село Павлівка Кобеляцького району. Близько дев"ятої вечора 12 травня він пропав, — розповідає інспектор центру громадських зв"язків обласної міліції Анна Одякова.

Бабуся Валентина Варич із чоловіком Миколою пробували відшукати його самі. Потім зрозуміли, що треба дзвонити в міліцію.

По тривозі зібрали весь особовий склад Кобеляцького райвідділу. Марка шукали 45 міліціонерів та 50 селян. Розділилися на три групи. Прочесали пасовища, поля, лісосмуги, зазирнули до всіх криниць.

— О сьомій ранку на виїзді з села Самарщина дивимось, хтось маленький біля ферми йде. Біля хлопчика крутиться три дворняжки, — пригадує начальник Кобеляцького райвідділу міліції Юрій Сисенко, 37 років. — Він навіть не заплаканий був і міліціонерів не злякався. Мабуть, не зрозумів що з ним трапилося. Добре, що ніч видалася теплою. Дитина в самих трусиках та футболці з собаками пройшла чотири кілометри.

Валентина Варич нещодавно вийшла на пенсію. Має велике господарство. Чоловік Микола за гроші підводою перевозить вантажі односельців. Обидва запевняють, що онук вперше забрів так далеко.

Зараз ви читаєте новину «Дворічний Марко цілу ніч бродив із собаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути