Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 17:09

Дитсадкам продовжили робочий день

У Кременчуцьких дитсадках із 1 лютого відкрили групи, де дитина може перебувати протягом 12 годин. Раніше дитячі заклади працювали в 10-годинному режимі.

— Батьки просять, аби ми працювали довше, бо не встигають забрати дітей, — розповідає методист дитсадка N80 Кременчука 45-річна Жанна Соловйова. — Раніше працювали 10,5 годин.

Малюків із 12-годинної групи вихователі водитимуть на прогулянку двічі. Із ними проводитимуть додаткові та індивідуальні заняття.

У садку N80 Кременчука працює цілодобова група для дітей із особливими фізичними потребами. Таких забирають додому лише на вихідні.

— У місті 45 дитсадків. У кожному працюватиме дванадцятигодинна група, — говорить начальник міського управління освіти Геннадій Москалик. — 120 мільйонів гривень заклали в цьогорічному міському бюджеті на освіту. Із цієї суми знайдемо гроші, щоб доплатити вихователям таких груп.

Москалик говорить, батьки й надалі платитимуть від 3,5 до 4 грн за триразове харчування дитини в садку. Половину коштів виділили з міського бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Дитсадкам продовжили робочий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути