Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 18:22

Дискотеку крутять від акумулятора

У клубі села Ламане Манжеліївської сільради Глобинського району дискотеки та концерти проводять від автомобільного акумулятора. Понад 8 років тому від будівлі відрізали світло через заборгованість.

— Улітку буває молодь підключається до електрики сусіднього будинку. Скидаються грошима й платять господарям за світло. Щоб встановити лічильник і зробити документи на підключення електрики, потрібні гроші. Їх у нас немає, — розповідає Манжеліївський сільський голова Антоніна Гаркавенко, 43 роки. — Приміщення клубу не старе. Йому 35 років.

Жителі Ламаного кажуть, найголовніша проблема — трухляві дерев"яні стовпи електроопор. Від вітру вони хитаються. Люди бояться, щоб не впали на чийсь будинок. За 5 м від хати Клавдії Голобородько стоїть такий стовп.

— Якби не дроти, які його тримають, він би, мабуть, уже впав, — хитає головою жінка. — А є такий стовп, який на дротах висить на огороді. Він, напевно, ще сталінських часів. У районному відділенні Полтаваобленерго нам давно обіцяли замінити їх бетонними. Цього не зробили й досі.

Зараз ви читаєте новину «Дискотеку крутять від акумулятора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути