четвер, 12 червня 2008 18:16

Цілителька Анастасія замолює невиліковні хвороби

Автор: фото: Валентина ІЩЕНКО
  Віщунка Анастасія з Полтави пророкує долю відвідувачу. Жінка з дитинства займається зціленням
Віщунка Анастасія з Полтави пророкує долю відвідувачу. Жінка з дитинства займається зціленням

Віщунка Анастасія з Полтави з дитинства займається зціленням. Вона знімає порчу, зурочення, прокляття, повертає удачу, з"єднує долі людей. До неї за допомогою щодня приїжджають десятки людей з усієї України. Про успіхи в своїй роботі розповідає "ГПУ".

Анастасіє, звідки у вас такі вміння?

— Цьому неможливо навчитися. Це природний дар, який мені передався від бабусі Рози і матері. Із п"яти дочок такою силою Господь наділив лише мене.

Коли ви відчули цю силу?

— У школі уже в 10 років подруги переказували мені свої сни, а я тлумачила їх значення. І все, що пророкувала, пізніше збувалося. Масово люди почали до мене приходити з 15 років.

Із якими проблемами до вас звертаються найчастіше?

— Найбільше приходять із порчею. Це своєрідне захворювання. Але лікарі його не лікують. У людей з"являється чорна смуга в житті — постійно не щастить в роботі, розпадається сім"я, сохнуть, чахнуть, хапають різні болячки. І ніхто не може пояснити, в чому справа. Таке трапляється переважно через заздрість. І найчастіше заздрять близькі люди. Я ставлю захист і огороджую від майбутніх напастей.

Часто приводять навіть порчених дітей. Їм зурочення передається від батьків. Я попрацюю, і через кілька місяців до мене вже приходять дякувати. У них різко змінюється життя — знаходять свою другу половинку, досягають успіхів у кар"єрі.

Скільки сеансів для цього треба пройти?

— По-різному. У кожного своя історія. Може допомогти з другого-третього разу. А якщо напасть в організмі дуже запущена, то більше.

Що ви використовуєте в роботі?

— За картами я дізнаюся про минуле, сучасне і майбутнє людини і визначаю, що їй пороблено. А потім молюсь зі священною книгою і при свічках. Вони наговорені сорок днів і ночей, привезені колись з самого Єрусалима.

Зараз ви читаєте новину «Цілителька Анастасія замолює невиліковні хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути