понеділок, 10 грудня 2007 15:59

Четверо спортсменів області отримали квартири

5 грудня кращим спортсменам області у 12 номінаціях вручили премії "Герої спортивного року Полтавщини". За дорученням Кабміну чотирьом із них надали однокімнатні квартири. Ці люди — кандидати на участь в Олімпійських іграх 2008 року.

25-річна Оксана Щербак із села Каплинці Пирятинського району перемогла в номінації "Краща спортсменка року". Їй вручили DVD-програвач та сертифікат на квартиру. Оксана — майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, переможниця цьогорічної Всесвітньої Універсіади. Чоловік Юрій — її тренер.

— Свого помешкання ще не бачили, — каже Оксана. — Лише сертифікат потримали. Нам сказали, що це квартира площею в 51 квадрат на Леваді.

Жінка працює тренером із легкої атлетики обласної дитячо-юнацької школи. Зараз готується до літнього чемпіонату України, відбору до Олімпійських ігор.

Сертифікати дісталися ще двом полтавцям — плавцю, срібному призеру Паралімпійського кубку цього року Дмитрові Виноградцю, майстру спорту України з боксу Миколі Семенязі та майстру спорту з легкої атлетики Ганні Мельниченко з Кременчука.

Зараз ви читаєте новину «Четверо спортсменів області отримали квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути