Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2007 07:02

Центр дозвілля "Адоніс" гасили чотири години

Мансарда двоповерхового Центру дозвілля "Адоніс" на вул. Радянській у Кременчуці загорілася 17 квітня. У ній розміщувалися орендовані офіси. На нижніх поверхах — комп"ютерний клуб і зачинений бар.

— В офісах на мансарді сиділи шість осіб, — розповідає інспектор центру пропаганди Головного управління МНС у Полтавській області Віталій Шкаревський. — Вони помітили дим із розеток. Після якогось  грюку з них почало вириватися полум"я. Люди вибігли на вулицю через бокові сходи.

Будинок дуже старий, тому дерев"яну мансарду полум"я поглинуло за кілька хвилин. Чотири години 28 пожежників не могли погасити полум"я. Розплавлений пластик та гіпсокартон виділяли ядучий дим.

— Стовп вогню розплавив балкон п"ятого поверху будинку, що поряд із клубом, — каже Шкаревський. — А в іншому домі на четвертому поверсі від вогню потріскалися вікна.

Вдалося урятувати майно на 250 тис. грн. Але меблів і офісної техніки згоріло на значно більшу суму. Ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Центр дозвілля "Адоніс" гасили чотири години ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути