Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2007 07:07

"Бютівець" Вадим Петренко потрапив в автокатастрофу

Аварія трапилася у п"ятницю, 19 жовтня, на трасі Полтава–Олександрія.

— Не вірив у Бога, так повірив, — розповідає голова Полтавської обласної організації партії "Батьківщина" Вадим Петренко, 61 рік. — Добре, що наш водій уникнув лобового зіткнення, бо трагедія була б сумашедша. Піднімаємося вгору. Раптом по нашій полосі назустріч мчить "волга". Ми обоє їхали кілометрів по 90. Після удару справа нас розвернуло вліво. Упали в кювет колесами догори. "Волга" теж перевернулася двічі й лягла на кришу. У нас усі вціліли. Відкрили двері й вилізли. Тоді вже чоловік двадцять зібралося.

Петренко сидів у автомобілі "Мерседес-Бенц" поруч із водієм Анатолієм Кононенком, головою Полтавської районної партійної організації ВО "Батьківщина". Їхали на ділову зустріч у село Мачухи Полтавського району.

— Машина належить товаришеві Кононенка. Із нами також їхала моя колишня співробітниця по "Полтавголовпостач", їй років 60. Вона не коханка, а добра знайома. Та ім"я сказати не можу, — каже "бютівець".

У Петренка перелом ребра, забій коліна й спини, в жінки — хребта й обличчя, у Кононенка — коліна. Усі троє лікуються вдома. Водія "волги" зі струсом мозку направили до Полтавської обласної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" Вадим Петренко потрапив в автокатастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути