четвер, 12 лютого 2009 16:43

Банк попросив забрати гроші

 

У п"ятницю в квартирі задзвонив телефон. Жіночий голос зі слухавки скоромовкою проговорив: "Зайдіть у банк і заберіть свої гроші за електроенергію, бо вони не надійшли в обленерго". Зразу я навіть не втямила, про що вона каже. Тоді жінка пояснила, що в їхньому банку необхідно забрати гроші, які ми нещодавно сплатили за електроенергію, і віднести їх до іншого банку. І додала: "Наше керівництво домовилося з обленерго, щоб протягом десяти днів вам не відключали світло". Останні слова мене ошелешили.

Того ж дня я поїхала до банку. Там мені, нічого не пояснюючи, звеліли написати заяву на ім"я керівника відділення про повернення плати за електроенергію у розмірі 38,25 грн. Працівниця сказала, що передзвонить, коли директор її підпише.

Комуналку сюди зараз краще не платити

Передзвонили у понеділок увечері. Два дні мене не було в Полтаві. У четвер пішла забирати гроші. Працівниця 10 хвилин шукала моє прізвище у комп"ютері та в стосі паперів. Їй на допомогу прийшла інша. Довелося ще  почекати. Потім видали мені папірця. Питаю: "Чому склалася така ситуація? У банку серйозні проблеми?"

— Та хтось між собою щось не поділив, — відповіли. — У нас дехто навіть кредити тепер повертає через інший банк. Комуналку сюди зараз краще не платити.

Гроші мені повернули. За незручності ніхто й півсловечком не вибачився. У п"ятницю я заплатила за електроенергію одразу за два місяці через інший банк.

Зараз ви читаєте новину «Банк попросив забрати гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути