понеділок, 08 листопада 2010 09:45

Люди Тягнибока захопили виборчком у Тернополі

Люди Тягнибока захопили виборчком у Тернополі

7 листопада 2010 року представники "Свободи" прийшли під стіни палацу культури "Березіль", де знаходиться територіальна виборча комісія, з вимогою негайного оприлюднення результаті виборів.

Як повідомляє прес-служба партії, "свободівці" не випускають членів ТВК з приміщення комісії та обіцяють цілодобово чергувати до оприлюднення результатів виборів.

Представники об'єднання вимагають від Тернопільського міськтервиборчкому негайно оголосити результати виборів по місту на основі протоколів дільничих виборчих комісій.

Від органів прокуратури, СБУ та МВС, "Свобода" вимагає "об'єктивно розслідувати факти бездіяльності членів ТВК, фальсифікації виборчої документації та результатів волевиявлення".

"Для членів Тернопільської міської виборчої комісії нагадуємо, що за фальсифікацію виборчої документації передбачена кримінальна відповідальність за статтею 158 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років", - зазначається у повідомлені.

Нагадаємо, що місцеві вибори завершилися тріумфом "Свободи" на Західній Україні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Люди Тягнибока захопили виборчком у Тернополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути