Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 16:31

В Одесі надрукували бюлетені навіть на дітей

В Одесі надрукували бюлетені навіть на дітей

На замовлення міського тервиборчкому Одеси надруковано 1 мільйон бюлетенів, "що на чверть мільйона перевищує кількість виборців Одеси".

Про це сказано в заяві представника Комітету "За відкриту демократію" Брайана Меффорда за результатами проведеної оцінки передвиборної ситуації в Одесі, передає Обком з посиланням на УНІАН.

"Це порушення законодавства України, оскільки ним регламентоване виготовлення певної кількості бюлетенів додатково, однак це надлишкова кількість, що ставить під сумнів справжню мотивацію ТВК", - сказав він.

"Подібні приклади виготовлення надлишкової кількості бюлетенів відзначені в Харкові й в Івано-Франківську", - додав Меффорд.

На думку міжнародного спостерігача, передвиборна ситуація в Одесі є "найгіршою з 2002 року: існує реальна загроза, що ці місцеві вибори відкинуть далеко назад українську демократію з огляду її надбання й чесності в проведенні виборів".

Станом на 1 лютого 2010 року населення Одеси склало 1,013 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі надрукували бюлетені навіть на дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути