Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 20:17

Російська політична еліта пішла на концерт у Києві

Російська політична еліта пішла на концерт у Києві

В Українському домі розпочався концерт у рамках доброчинної акції Всенародна допомога ветеранам Великої Вітчизняної війни "Всім миром". Акцію організували українські музиканти Олег Карамазов з гурту "Братья Карамазови". Також у ній приймають участь продюсер Юрій Молчанов, академік Петро Толочко, спортсмени Ганна Безсонова, Ірина Мерлені, шоу-мен Юрій Горбунов, Руслана Писанка і Даша Малахова.

Приблизно рік тому вони створили телефонний номер "1945", на який можна відправити просте СМС. З рахунку зніме 10 грн та перерахує до благодійного фонду.

"19 грудня ми оголосимо, скільки грошей зібрали" , - розповів Молчанов. "Кошти передамо будинкам ветеранів, госпіталям", - додав він.

На концерті вже виступили Руслана та Олександр Пономарьов. На нього прийшли політики: перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, міністр оборони Михайло Єжель, міністр кабінету міністрів Анатолій Толстоухов, міністр освіти Дмитро Табачник. На концерті також присутні російські високопосадовці: перший віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов, заступник керівника Апарату уряду РФ Юрій Ушаков, посол Росії в Україні Михайло Зурабов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Російська політична еліта пішла на концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути