Ексклюзиви
субота, 23 жовтня 2010 17:55

Тимошенко каже, що в Харкові друкують фальшиві виборчі бюлетені

Тимошенко каже, що в Харкові друкують фальшиві виборчі бюлетені

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що у Харкові друкуються фальшиві виборчі бюлетені.

Про це вона заявила на прес-конференції у Луцьку.

За її словами, сьогодні у 7-ій ранку до Харківського штабу партії "Батьківщина" зателефонував працівник поліграфічного підприємства "Фоліо Плюс" та повідомив про те, що у типографії без державного замовлення друкуються фальшиві бюлетені для голосування на місцевих виборах.

"Ця людина повідомила, що повним ходом ця типографія друкує фальшиві бюлетені, тобто другий дубль, додатковий пакет бюлетенів, який буде заповнюватися окремо, комплектуватися скриньки будуть окремо і, як наслідок, будуть заздалегідь виписуватися протоколи на базі цих фальшивих бюлетенів", - уточнила вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що представники Харківського штабу партії "Батьківщина" виїхали до типографії і дійсно знайшли фальшиві бюлетені.

"Вони вилучили те, що змогли вилучити, як порізані, так і непорізані бюлетені, надруковані на великих листах, і вже зрозуміло, що типографія "Фоліо Плюс" не мала офіційного підряду на друк бюлетенів", - додала лідер партії.

Тимошенко також вимагає порушити кримінальну справу за цим фактом.

"Я вимагаю від президента держави терміново через своїх прокурорів порушити кримінальну справу і взяти на себе персональну відповідальність за те, що він покриває друк фальшивих бюлетенів, фальшивих протоколів і, по суті справи, перетворив демократію в нашій державі в профанацію, абсурд і неправду", - заявила вона.

Лідер "Батьківщини" також заявила, що інформацію про незаконний друк бюлетенів у Харкові буде сьогодні доведено до представників міжнародних інституцій.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що в Харкові друкують фальшиві виборчі бюлетені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути