середа, 20 жовтня 2010 08:57

Тягнибок хоче кинути в море Януковича, Ющенка та Тимошенко

Тягнибок хоче кинути в море Януковича, Ющенка та Тимошенко

Президента Віктора Януковича, екс-президента Віктора Ющенка і екс-прем'єра Юлію Тимошенко слід посадити на пором і відправити подалі в Чорне море.

Таку думку висловив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок.

"Всіх трьох, в ідеалі, потрібно було посадити на який-небудь поромчик, відвезти на середину Чорного моря і залишити там. Повірте, українське суспільство було б так досить, так вдячно того капітану, який би їх туди доставив", - сказав Тягнибок в ефірі одного з телеканалів.

За його словами, різниці між - "донецьким", "помаранчевим київсько-печерським" і "біло-сердечним дніпропетровським" - ні.

Лідер "Свободи" також переконаний, що не існує ментальної різниці між Заходом та Сходом.

"Це навіть не ментальна матриця, цей вплив різного окупанта - якщо Західна Україна була під польським, австрійським, угорським, румунським окупантом, то східна - під російським. Геноцид і репресії, які там відбувалися, сформували якийсь страх, який передається з покоління в покоління ", - заявив він.

Нагадаємо, днями Тягнибок заявляв, що в Україні починає формуватися революційна ситуація. За його словами, українці "втомилися від толерантності".

Новий регіон

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок хоче кинути в море Януковича, Ющенка та Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути