Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 19:55

Сім'ї депутатів отримали пільги на VIP-обслуговування в аеропортах

Сім'ї депутатів отримали пільги на VIP-обслуговування в аеропортах
За ініціативою ДУС члени сімей депутатів тепер будуть користуватися залами офіційних делегацій українських аеропортів за пільговим тарифом.

Про це пише Обком з посиланням на лист, адресований головам фракцій Верховної Ради і підписаний керівником парламентського регламентного комітету "регіоналом" Володимиром Макеєнком.

У листі міститься прохання поінформувати депутатів про те, що відтепер члени їхніх сімей зможуть користуватися послугами залів офіційних делегацій українських аеропортів і аеровокзалів не за тарифом 1100 грн., а всього за 180 гривень.

При цьому Макеєнко посилається на відповідний лист за підписом керівника Держуправління справами Андрія Кравця, в якому повідомляється про "підтримку пропозиції комітету щодо встановлення тарифу на обслуговування в Державному підприємстві "Зал офіційних делегацій" для членів сімей народних депутатів на рівні 2009 року, а саме - 180 гривень".

Зараз ви читаєте новину «Сім'ї депутатів отримали пільги на VIP-обслуговування в аеропортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути